Välkomna till oss på Beauty4life!
Som dina specialister inom permanent make-up finns vi för dig vare sig du vill boka en behandlig eller bara få lite mer information.

Vår affärsidé är att erbjuda behandligar och service av hög kvalitet till marknadens bästa möjliga pris! Din skönhet - vår specialitet!
VI VET VAD VI GÖR
Med sammanlagt 17 års erfarenhet av skönhetsbehandlingar kan Du kan vara säker på att Du är i goda händer när Du väljer att boka en behandling hos oss!
HÄR FINNS VI
Vi finns på Marieborgs 6 i Ursvik. Önskar du tidsbokning ringer du oss på 08 - 53 33 00 14.

Hårförlängning & Extensions specialister i Stockholm!

Med hjälp av hårförlängning / extensions (löshår) får man på ganska kort tid en rejäl makeover på sitt hår.
Det tillför färg, volym och framförallt längd. Vi erbjuder extensions med keratinvax och tape. 
 

Keratinvax

Löshåret fästes en slinga i taget med hjälp av ett keratinbaserat lim. Keratinet finns naturligt i hår och naglar. Detta innebär rent praktiskt att limmet aktiveras med värme, med hjälp av en särskild värmetång, och smälts samman med det egna håret. Det sitter säkert och skadar inte ditt hår.
Man kan även använda löshåret till att få slingor, utan att färga sitt hår eftersom löshåret finns i väldigt många olika färger och nyanser. Eftersom det är 100% naturligt, mänskligt hår så går att behandla det på precis samma sätt som ditt egna. Vi använder oss av världsledande SO.CAP inom hårförlängning / extensions och kan därför garantera att du blir nöjd! Vi kan utan tvivel mäta oss med våra dyrare konkurrenter i Stockholm. Du får samma hårförlängning / extensions , samma arbetsförfarande, och absolut samma (om inte bättre) kvalitet på det utförda jobbet. Det enda skillnaden du märker är att du kommer att ha flera hundralappar mer i plånboken efter att ha gjort hårförlängning / extensions hos oss på Beauty4Life i Stockholm.
 

Tape Extensions med Great Lengths

Great Lengths är ett världsledande företag inom hair extensions som sedan lanseringen 1991 har etablerats sig i mer än 75 länder.

Vi är stolta att kunna leverera 100% etiskt handlat indiskt tempel hår. Det betyder att vi kan garantera hårets ursprung från start till slut. Håret har gått igenom en mycket skonsam färgprocess där inga skadliga kemikalier används. Detta gör att håret behåller sin naturliga elasticitet och fjällskiktet är intakt.

GLAPPS – det senaste inom tape extensions

Efter stor efterfrågan från våra kunder, har Great Lengths utvecklat tape extensions systemet GLapps. Skapa volym, längd och färgeffekter utan avancerade verktyg. Håret kan återanvändas.

Ett GLApps fäste är ca. 3 cm brett, man fäster endast ETT fäste åt gången i kundens hår, man använder alltså inte ‘sandwichmetoden’. Detta gör att vi skapar ett så naturligt och osynligt resultat som möjligt.
 

GLApps levereras i längderna:

30 cm Flow, Natur

40 cm Natur, Crazy & Pastell

50 cm Natur

Låt oss på Beauty4Life med vår över 17 år långa erfarenhet inom frisöryrket bli dina specialister på hårförlängning / extensions i Stockholm!